Monday, March 17, 2014

Hawaii 2014

Prepare yourself, this post is extremely long.  I take way too many pictures.


We started our trip off in Maui where Brady's cousin Rio and her husband Dave are living right now.  We only had one full day there so we had to cram as much Maui as we could into that time, so we did the Road to Hana.  



Our first stop was Black Sand Beach and a fresh water cave





Next was Red Sand Beach then some cliff jumping







Our last stop was Seven Sacred Pools and a hike up to Waimoku Falls




The next day we took off to Kauai


We stayed on the north shore in Princeville right next to Hanalei Bay.  Kauai has gotten non stop rain this winter, so it was beautiful and green, but we only saw the sun for about an hour during our entire stay.  We were expecting rain though so we didn't mind too much.


Our first day was spent at Hanalei Bay and Queens Bath in Princeville



The second day we woke up to to what looked like a hurricane


So we drove to the south side and up Waimea Canyon.




It was a little windy, and the top was covered in a cloud so we couldn't see much, but what we did see was beautiful!


Our next stop was Glass Sand beach in Port Allen.  Apparently this beach was used as a dumping spot about a hundred years ago for old bottles, windshields and cars.  Overtime the ocean has broken it all down into little pieces of sea glass.  It's a little painful to walk on, but amazing to see.



Lastly we stopped at Wailua Falls.  We only stopped here for about two seconds because it was raining so hard.



We spent the rest of our week exploring different beaches on the North Shore,







Walking around Hanalai,


  
Sitting on the pier as the rain came down,




And of course swimming.



Our last day was nice enough that we were able to hike the Napali Coast, but we had to make our flight in time so we only got to Hanakapiai Beach. 




Thanks for reading!

24 comments:

  1. I loved your photos and comments. You are a wonderful couple.

    ReplyDelete
  2. Gabile Mobil Giris Download bitiğinde kuruluma geçiniz. Ardından Mirc uygulamasını çalıştırıp kullanıcıları ismi aratarak mobil sohbet sitemize bağlanabilirsiniz. Fiyatsız ve üyeliksiz olarak seçenek edilen çevrimiçi mobil mobil sohbet siteleri arasında, gabile mobil sohbet sitesi ön tasarıya çıkmış durumda. Bunun sebebi gabile mobil sohbet sitesi, herkese denk uzaklıkta duran, özgürlükçü, adaletli ve her görüşe hürmetli tek ekibe sahiptir. Gabile Mobile Giris Teknoloji nihai senelerde süratli tek şeklinde gelişti ve kişiler bundan sonra dijital cihazlar üstünden rahatlıkla birbirleriyle etkileşim kurabilmekte.

    ReplyDelete
  3. Gabile Giris Android ve iOs işletim sistemlerine uygun olan gabile chat odalari ve chat odalari uygulamasını maliyetsiz, bedava olarak play store ve Apple storeden indirebilir ve telefonunuzdan günün her anından hızlıca bağlanarak chat odalari odası girişi yapabilirsiniz. Mirc chat odalari programı kullanmayı seven kullanıcılar da, Türkçe Mirc indir linkinden Türkçe Mirc chat odalari ve Gabile Giris mobil programımızı ücretsiz olarak download ederek, güvenle chat odalari sitemize erişebilir ve yeni dostluk ve arkadaşlıklarla tanışabilirler.

    ReplyDelete
  4. Gabile chat Merhaba ve kavramı yok etmek yerine Gabile sohbet odalari sayfamızda sohbet odalari parasız anlayışı çerçevesi içinde görev vermekteyiz. Henüz iyi sohbetleri ve henüz manalı dönemleri birlikte geçirebilmemiz yerine biz de seni ailemiz gibi görerek Gabile chat bu bölgede henüz bereketli ve henüz kalifiye çalışmaları sana vermekteyiz.

    ReplyDelete
  5. Eğlenceli zaman geçirmek, yeni arkadaşlıklar edinmek ve ilgilendiğiniz konularla alakalı mobil sohbet edebileceğiniz binlerce şahsa basitçe ulaşmak Gay Sohbet Chat ile hem keyifli hem kolay. Içten ve kalifiye tek ortamda eğlenceli tek şeklinde mobil sohbet edebilmeniz yerine 2005 seneninde kurulan altyapısını ve tasarımını daimi geliştirerek kesintisiz ve fiyatsız görev sunuyor. mobil sohbet sitelerinde en çok karşılaşılan kesinti, bağlantı hatası veyahut kopma gibi meselelerin önüne geçmek yerine teknolojisini daimi ilerleten Gay Sohbet Chat en kalifiye IRC platformları arasında yer alıyor. Uzun senelerden bu yana meselesiz ve kesintisiz mobil sohbet olanağı sağladığı gibi, güçlük çektiğiniz her bölgede takviye veriyor.

    ReplyDelete
  6. Gabile Mobil Giris
    düşünsenize senelerdir beklediğiniz o huzuru bakışında gülüşünde yakaladığınızı.Bazen gerçekleşir ya, sesine can verdiğimiz kişiler şimdi size kamerada görme talihi tanıyoruz ?Bunu tecrübe etmek üstelik fiyatsız hiç tek ücret talep etmeden sizi Birbirinden Gabile Mobil Giris
    değişik iştirakçilerin meydaan getirdiği kameralı sohbet sitemizde sohbetin kamera ile birlikte seyir ettiği tek platformdan bekleniyorsunuz.

    ReplyDelete
  7. Chat Sohbet Odaları Sitemiz hizmetleri arasında, mobil sohbet, mırc, radyo dinleme, takviye hizmetleri gibi hizmetleri bulabilirsiniz.Tüm bu hizmetleri en emin ve kalifiye tek şeklinde sitemiz üstünden alabilirsiniz. Saklılık kaidelerine göre kalifiye hizmetler sunabilcek yerine güncellemeler ve geliştirmeler yapıyoruz.İnsanlar değişik şahıslarla konuştukça kendilerini henüz iyi Chat Sohbet Odaları hissetmektedir.

    ReplyDelete
  8. anahtarcı hizmeti  ve çilingir hizmeti veren firmamız saygılar sunar.

    ReplyDelete
  9. üyeliksiz ve ücretsiz veya ücretsiz okey siteleri sizleri bekliyor.

    ReplyDelete
  10. SanalOkey Her vakit yerine sizlerde bundan sonra güzel ve düzeyli tek ortamlarda okey oynayarak güzel ve eşi benzeri olmayan vakitler geçirebilirsiniz. Son zamanlarda birçok kullanıcıları eşliğinde güzel vakitler keyifli ve eğlenceli vakitler geçirmek yerine okey sitemizi ziyaret ederek her manada manalı ve birbirinden güzel vakitler geçirmeleri yerine okey kanalımızda yer alabilirsiniz. SanalOkey Bütün kullanıcılar eşliğinde eğlenceli ve güzel vakitler geçirmek yerine sağlamak yapabilirsiniz.

    ReplyDelete
  11. Okey Herkezin bildiği, her kesimden insanın oynayabildiği ve toplu ortamların vazgeçilmezi olmuş olsa da dijital ortama doğru kayan oyun oynama alışkanlıklarını bilhassa Okey oynamak yerine siteler arayan insanlara göre uyarladık. Kullanıcılarımızın henüz ferah tek şeklinde Okey Salonları ve okey oynayabilmesi yerine bütün ekibimiz nihai hız çalışıyor, her vakit istenilen şeklinde okey ortamı yaratıyoruz Okeyde karşı oyuncular taşlanır oyun; Değişik insanlara epey beğeni veren ve merak uyandıran çoğu insanın oynadığı toplu oyun oynanan oyunlardan biridir.

    ReplyDelete
  12. Okey tek eğlenmek oyunu olsa da insanların can sıkıntısına karşı bire tek zevk verici olarak bilinir. kimse kimseden okey oyununda üstün değildir.tamamen baht oyunu şimdi bur da okey oynamanın ne kadar bahtlı olabileceğinizi sizlere sunacağım genellikle kullanıcıların yapan bulunduğu öz emniyet bazı durumlarda bizleri deli etse de gerçekte o tek gülümsemektir. Canlı Okey
    İnsanların okey masalarına oturduğunda her vakit göstergeli oyunlarda ilk taşlar dağıtıldığında gösterge kimdeyse tek sıfır önde başladığı gibi okeymekan.com sitemizde kullanıcıların kendisi arzuları üstüne oyun kaidelerini kendi belirleye biliyor bu sebepten masanın içinde her kezin görebileceği tek şeklinde ayarlanmıştır.

    ReplyDelete
  13. Binlerce insanın severek oynadığı okey oyunu ile ilgili kafi istihparata sahip değilseniz ve oyun üstünde kafi istihparata sahip değilseniz sizlere bu yazımızda; aOkey nedir? Okey Sebep oynanır? ve Canlı Okey Okey Oyununda ilgi edilmesi gerekli olanlar nelerdir? gibi sorularınıza yanıt sunarak, oyun ile ilgili ayrıntılı istihparata sahip olmanıza yardımcı olacağım. Fiyatsız mensup olarak okey salonlarımıza katılabilir ve toy oyuncular ile oyunlar oynayarak şahsınızı geliştirebilir ve kolay yapabilirsiniz.

    ReplyDelete
  14. Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim. Sizleride sayfalarıma beklerim.

    chat

    mobil sohbet

    radyo sohbet

    ReplyDelete
  15. Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim. Sizleride sayfalarıma beklerim.

    Sohbet kanallari

    ReplyDelete
  16. mobil cinsel sohbet ücretsiz muhabbet etmek için bir neden söyle bedava sohbet odalarımız

    mobil sohbet ücretsiz muhabbet etmek için bir neden söyle bedava sohbet odalarımız

    ReplyDelete
  17. Mobil Sohbet Flört, Arkadaşlık, Sohbet Yeni insanlarla tanışıp flört edebileceğiniz, ruh eşinizi bulabileceğiniz bir yer. Kelebek Sohbet

    ReplyDelete
  18. Sohbet, Flört, Arkadaşlık, Yeni insanlarla tanışıp flört edebileceğiniz, ruh eşinizi bulabileceğiniz bir Sohbet yeri ve sevdiklerinize istekte bulunmak Radyo Dinle

    ReplyDelete
  19. Çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim. Sizleride sayfalarıma beklerim.

    chat

    mobil sohbet

    radyo sohbet

    ReplyDelete